tara institute Railway NTPC 2016 Answer key RRB Morning/Evening Shift paper

Huge number of contestants were engaged in the Railway NTPC 2016 exam. Now, all those want Railway NTPC 2016 Answer key. For them here we have come up with some latest update on Railway NTPC 2016 Answer key for the CBT exam taken on 29th of March, 2016. Candidates don’t want to wait till the announcement of result, they need Railway NTPC 2016 Answer key as to cross their given performance. Here, on this article we have stated Railway NTPC 2016 Answer key  for all shifts I, II, III, morning and evening. Competitors can grab  Railway NTPC 2016 Answer key, Solved Railway NTPC 2016 question paper from the official site. In this page we also put up Railway NTPC 2016 Answer key for morning and evening shift on the links below.

tara institute Railway NTPC 2016 Answer key RRB Morning/Evening Shift paper

Railway NTPC 2016 Answer key of afternoon shift : 

Who is Indian winner of Oscar?

Answer: Satyajit ray

2) Who is father of Geometry?

Answer: Euclid

3)  Which is mosquito that spreads Zika virus?

Answer: Aedes mosquito

4) In which year Berlin was demolished?

Answer: 1989

5) Which among the following is tallest building in the world?

Answer: . Burj Khalifa

6) Who is highest grand slam male winner?

Answer: Federer

7) What is full form of RADAR?

Answer: RAdio Detection And Ranging.
8) What is chemical name of baking soda?

Answer: Sodium bicarbonate

9) What is retirement age of chief Justice?

Answer: 65 Years

10) Which river flows between Karnataka and Tamil Nadu?

Answer: Kaveri

11) Who gives oath to president?

Answer: Chief Justice

12) Who is TIME person of the year 2015/
Ans. Chancellor Angela Merkel

13) Graphite is Allotrophe of ______.

Answer: Carbon

14) In which country swej nahar is located?

Answer: Egypt

15) Umami is ______.

Answer: Fifth basic taste

16) What is full form of SPM?

Answer: Suspended Particulate Matter
17) India won _______ medals in 2012 Olympics?

Answer: 6

18) Lemur is found in ______.

Answer: Madgascar
19) Which state contains Kamarup kingdom ?
Ans. Assam.

20) Which person won Maximum gold in olympics?
Ans. Michael Phelps.

How to download Railway NTPC 2016 Answer key

  • Contestants firstly are needed to Log on official site www.indianrailways.gov.in or provided direct links below
  • On home page, search out available Railway NTPC 2016 Answer key links
  • If you get the link of Railway NTPC 2016 Answer key, click on it and choose your shift as the exam was taken on 3 shifts
  • Download Railway NTPC 2016 Answer key  as PDF to save in your system

Feel free to ask any question related to Railway NTPC 2016 Answer key by commenting on the below comment box………………………………………………………

Disclaimers & Statutory Warnings !
We do not claim and we are not responsible for any official or non official news regarding exam figures, vacancies or number of posts in job advertisement (govt. as well as private agencies),exam dates, paper leak , exam paper cancellation news content & exam graphic images etc. The news & content may be rumors & false. Only visit & consider the official website always as a true source of news. We don’t assure that the data provided here is completely correct. One can use the information at their own risk. We are not responsible for any consequences that occur on applying for any job or walkin data that we provided in our portal. Click any link at your own risk in our portal. We are not responsible for any loss you get on doing so. We don’t have control on the portal as these are maintained by third party people. The Job seekers are advised to be careful and check the information from other websites and official websites make conform regarding any particular advertisement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All Exams Answer Key & Cutoff Marks © 2016 About Us | Contact Us | Privacy Policy | Disclaimer
Disclaimers & Statutory Warnings ! We do not claim and we are not responsible for any official or non official news regarding exam figures, vacancies or number of posts in job advertisement (govt. as well as private agencies),exam dates, paper leak , exam paper cancellation news content & exam graphic images etc. The news & content may be rumors & false. Only visit & consider the official website always as a true source of news. We don’t assure that the data provided here is completely correct. One can use the information at their own risk. We are not responsible for any consequences that occur on applying for any job or walkin data that we provided in our portal. Click any link at your own risk in our portal. We are not responsible for any loss you get on doing so. We don’t have control on the portal as these are maintained by third party people. The Job seekers are advised to be careful and check the information from other websites and official websites make conform regarding any particular advertisement.
Sitemap