Paramount RRB NTPC 9 April Answer Key 2016 for All Sittings with Asked GK Questions

Paramount RRB NTPC 9 April Answer Key 2016 for All Sittings with Asked GK Questions :- Railway Non Technical cen 03/2015 previous exams conducted from 28th March 2016 to till date 09th April 2016 is observed that aptitude is comparatively tough from other sections.  GK Section is mild as lots of current affairs are asked in GK portion questions in RRB NTPC 2016 exam papers. You can find all the questions and answers including solved papers and answer keys of the RRB NTPC exam held in March as well as the April Sessions of all the 3 shifts. The RRB NTPC 2016 expected cut off is also mentioned categorical wise as to make the candidates aware that whether how much marks should be scored to get a dead sure selection in Railway exam 2016 of NTPC. We also heard a very good news regarding the vacancies that the RRB Non Tech/NTPC 2016 vacancies has been increased to 20%. So a good chance prevails for all the students who are searching and aaplying for jobs under Indian Railways. 

answer key 2016Paramount RRB NTPC 9 April Answer Key 2016

answer key 2016KD Campus RRB NTPC 9 April Answer Key 2016

answer key 2016RRB NTPC 9 April Answer Key 2016 shift 1

answer key 2016RRB NTPC 9 April Answer Key 2016 shift 2

answer key 2016RRB NTPC 9 April Answer Key 2016 shift 3

ndian Railway Non Technical CBT Exam Asked Question Paper Solution Key CEN 03/2015-RRB NTPC Exam Answer Sheet with Question paper Solution keys in pdf document All Sets Wise A, B, C, D, P, Q, R, S, W, X, Y, Z Morning/Afternoon/Evening Shift/Session first, second, third Slot/Phase. RRB NTPC Answer Key 2016 Indian Railway RRB NTPC key Answers for 2016 yrs 09 april month accessible for Online Exam 28 to 31 March 02 to 11 April, 16, 18 to nineteenth, 22nd, 26th to 30th April 2016 Analysis download online indianrailways.gov.in CEN 03/2015 Non Technical Graduate Level Exam Review and Analysis for ninth April 2016 Check Here in couple of minutes.

RRB NTPC 9 April Answer Key 2016

You can also check the the expected cut off released by experts of RRB NTCP 2016 exams till now.

DATE OF RRB EXAMINATIONS 2016 

March Month: 28th, 29th, 30th and 31st March 2016
April Month: 2nd, 3rd, 4th, 5th, 6th, 7th, 9th (examination only in 3rd Shift), 10th (examination only in 3rd Shift), 11th, 12th, 16th, 18th, 19th, 22nd, 26th, 27th, 28th, 29th and 30th April 2016.
  1. Who is the chairman of Bank Board Bureau?
    Ans. Vinod Rai2. What is the full form of PCB?
    Ans. Printed Circuit Board

    3. Who was Prime Minister of Bangladesh in 1971?
    Ans. Tajuddin Ahmad

    4. Who is the Brand Ambassador of Tata Motors?
    Ans. Lionel Messi

    5. When East India Company Came to India?
    Ans. 1600

    6. When was formed Azad hind Fauz?
    Ans. 1943

    7. Netware belongs to which country?
    Ans. India

    8. Who was second time Chief in 2011 of UN?
    Ans. Ban-ki-moon

    9. Asia Cup 2015 Winner?
    Ans. India

    10. Who is National Chairperson of Human Right?
    Ans. HL Dattu

    11. What is National Motto of India?

    Evening shift Questions asked with Answers of RRB NTPC 7 April 2016: (3rd shift)

    1. U-17 football world cup Venue?
    Ans: India

    2. Chicken pox vaccine name?
    Ans: Varicella

    3. Hridayanth mangeshkar award 2015 winner?
    Ans: AR Rehman

    4. hirakud dam located on which river?
    Ans: Mahandi

    5. Mount kilimangaro sitauated in which countery?
    Ans: Tanzania

    6. polio vaccine was invented by?
    Ans: Albert sabin

    7. My stamp services lanuched in mumbai post office for what purpose?
    Ans: for porsanalized sheets of postage stamp

    8. Ellora caves constructed in which century?
    Ans: between 6th and 10th century

    9. where was Golf invented?
    Ans: Scotland

    10. the 95th constitution Amendment was?
    Ans: To extand the period of reservation to 2020

    11. Shape of orbits of Plant?

    Ans: Elliptical

1)When was INC formed?
Answer: December 28, 1885
2) Who is winner of Davis cup 2015?
Answer: Britain
3) INS Satellites are used for_______
Answer:
4) Who founded North Korea?
Answer: Kim II- Sung
5) Fathepur sikri was founded by _______.
Answer: Akbar
Stay tuned and keep reading and downloading the RRB Non Tech cen 03/2015 NTPC answer key and asked questions. Have a nice day !
Disclaimers & Statutory Warnings !
We do not claim and we are not responsible for any official or non official news regarding exam figures, vacancies or number of posts in job advertisement (govt. as well as private agencies),exam dates, paper leak , exam paper cancellation news content & exam graphic images etc. The news & content may be rumors & false. Only visit & consider the official website always as a true source of news. We don’t assure that the data provided here is completely correct. One can use the information at their own risk. We are not responsible for any consequences that occur on applying for any job or walkin data that we provided in our portal. Click any link at your own risk in our portal. We are not responsible for any loss you get on doing so. We don’t have control on the portal as these are maintained by third party people. The Job seekers are advised to be careful and check the information from other websites and official websites make conform regarding any particular advertisement.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All Exams Answer Key & Cutoff Marks © 2016 About Us | Contact Us | Privacy Policy | Disclaimer
Disclaimers & Statutory Warnings ! We do not claim and we are not responsible for any official or non official news regarding exam figures, vacancies or number of posts in job advertisement (govt. as well as private agencies),exam dates, paper leak , exam paper cancellation news content & exam graphic images etc. The news & content may be rumors & false. Only visit & consider the official website always as a true source of news. We don’t assure that the data provided here is completely correct. One can use the information at their own risk. We are not responsible for any consequences that occur on applying for any job or walkin data that we provided in our portal. Click any link at your own risk in our portal. We are not responsible for any loss you get on doing so. We don’t have control on the portal as these are maintained by third party people. The Job seekers are advised to be careful and check the information from other websites and official websites make conform regarding any particular advertisement.
Sitemap